Még nem döntötte el, hogy mit ajándékoz szeretteinek Karácsonyra? Ezúttal szeretnénk felhívni a figyelmét a kihagyhatatlan ünnepi ajánlatunkra, amellyel akár 5000 forintot is spórolhat!

Sokszor előfordul az emberrel, hogy olyan dolgot kap ajándékba, aminek semmi hasznát sem tudja venni, és a hosszú évek pakolgatását követően az adott tárgy a szemétben végzi. Ezeknek a borzasztó helyzeteknek az orvoslására szolgál, ha felesleges kacatok helyett élményt adunk ajándékba! Mi is lehetne ugyanis annál értékesebb, mint kellemes pillanatokat szerezni a másiknak azáltal, hogy kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk neki a mindennapi rutinból? Ennél már csak az lehet jobb, ha nem egyedül éli át ezt az élményt, hanem együtt tudunk szórakozni a szeretteinkkel.

Nemcsak a karácsonyfa alatt lehet élvezni a kibontott ajándékot, ezért a mi ajánlatunk hosszú távra szól, amellyel az ünnepek elteltével is örömet tudunk okozni! A páros akciónk pedig azt a célt szolgálja, hogy a sportolás örömét ne csak egyedül élje át a megajándékozott, hanem együttes erővel vessék bele magukat az úszásba! 

Amennyiben Ön kettő darab 10 alkalmas felnőtt csoportos úszásoktatásra szóló bérletet vásárol, abban az esetben a második bérlet árából 10% kedvezményt biztosítunk! A harmadik bérlet vásárlására pedig 15% kedvezmény jár!

Amennyiben még nem vette igénybe az úszásoktatásunkat és szeretne minket akár egyénileg is kipróbálni, most ingyenesen lehetőséget biztosítunk erre!1

Az ajánlat részleteivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36309457790 számon, illetve e-mailben az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címen! 

1 Az ajánlat a 2017. január 8-ig beérkezett megkeresésekre érvényes.

Ha nem akar lemaradni az úszásoktatásról, jelentkezzen minél előbb!

Jelentkezés úszásoktatásra

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg elsőként!

Iratkozz fel hírlevelünkre!