Úszástudás 1 hét alatt, élmények életre szólóan! Napközis úszótábor, 4-12 éves gyerekeknek

Jelentkezési űrlap

Ha eddig azt hitted, hogy a vízben nem vár gyermekedre más, csak veszély…

Ha ennek ellenére ő imádja végigpancsolni a vakációt...

Ha máshol már próbáltátok az úszást, de nem jártatok sikerrel…

Ha úgy tudod, hogy a “pillangó” csak a lepkék elnevezése, a “gyors” pedig csak a sebességet jelöli… Akkor “hát” eljött az ideje annak, hogy:

Tegyél egy próbát a Happy Summer Nyári Gyerektábor kamaraerdei úszótáborával, ahol feloldjuk a félelmeket (a tiédet is!) és megtanítjuk gyermekedet az úszás alapjaira. Játékos feladatok, új barátok, 100% sport: ez a nyár nem lesz unalmas!

3 ok, amiért érdemes ezt a tábort választani

 • Gyerekbarát intenzív úszásoktatás és stabil úszástudás akár 1 hét alatt, kiscsoportban!
 • Remek árak és akár egész nyáron át tartó elfoglaltság gyermeke(i)dnek (Hosszú Katinka, Michael Phelps, készüljetek,  jönnek a trónkövetelők!)
 • Tiszta, 5 hektáros ősfás környezet távol a város zajától

Helyszín - 5 hektáros ősfás környezet

Cím: Kamaraerdei Ifjúsági Park, 1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14. 

A Kamaraerdei Ifjúsági Parkban csodás környezettel várjuk azokat a gyerekeket, akik igazi izgő-mozgók és szívesen vezetik le energiájukat hatalmas, 5 hektáros, ősfás, szmogmentes területen, változtatos sportprogramokkal. Első sorban úszással! A Kamaraerdei Ijfúsági Park medencéi számukra nagyon fontos dolgokat rejtegetnek: és nem (csak) a víz alatti “kincsvadászatra” gondolunk! Olvass tovább!

Program - Vízimádók, figyelem!

Mert úszni nem csak hasznos, hanem élvezetes!

Úszótáborunk legfőbb célja az élményszerzés mellett, hogy még a legkisebb kezdőket (4 éves kortól) is magabiztossággal tanítsa meg úszni a három alap úszásnemben (mell,-hát és gyorsúszás), a haladóknak pedig stílusjavító gyakorlatokat mutasson, amelytől látványos a fejlődés a napi 2x1 órás edzés hatására. Nálunk két dolog kerül fókuszba: gyermeked és az ő készségfejlesztése, melyekhez mind maximális türelemmel állunk: hiszen ez egy élménytábor, nem versenyre készülés! Éppen ezért az úszás mellett a nap folyamán rengeteg sportos játékkal készülünk: lesz foci, kosárlabda, strandröpi, floorball és változatos ügyességi játékok és versenyek.

A haladók sem unatkoznak!

A haladókkal külön (is) foglalkozunk és tudásszintjüknek megfelelő feladatokat adunk nekik. Akár a pillangó úszásnemet is elsajátíthatják! Ha van kedvük hozzá, az úszóedzés részeként még vízilabda előkészítő feladatokat is végezhetnek (labdaadogatás, kapura lövés, páros és/vagy hármas feladatok, taposás, labdavezetés, stb.). 

Vízből lóhátra?

Amíg pihentetjük az úszóizmainkat, hetente egyszer ellátogatunk lovagolni, hogy a szárazföldi kalandokat se hanyagoljuk el. A lovaglás díja (mely tartalmazza a buszos utazást és a 15 perces lovaglás) 2500 Ft. 

Turnusok - Úszótábort egész nyárra!

A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 óráig tart, tehát napközis tábor, így a kezdő táborozók számára is alkalmas, mert nem kell elszakadniuk hosszabb időre a szüleiktől.

Gyermeked akár egész nyáron velünk tarthat, ha szeretnéd! Heti turnusokban vehet részt a kamaraerdei úszótáborainkon, a következő időpontokban:

 • 2022. június 13-17.
 • 2022. június 20-24.
 • 2022. június 27-július 1.
 • 2022. július 4-8.
 • 2022. július 11-15.
 • 2022. július 18-22.
 • 2022. július 25-29.
 • 2022. augusztus 1-5.
 • 2022. augusztus 8-12.
 • 2022. augusztus 15-19.
 • 2022. augusztus 22-26.

Árak

Részvételi díj: 60.000 Ft reggelivel, ebéddel és uzsonnával

Kettő vagy több testvér jelentkezése esetén: 58.000 Ft / 5 nap (reggeli-ebéd-uzsonna)

Elérhetőség - Hívj minket bátran!

Amennyiben több információt szeretnél, telefonálj a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen! 

Jelentkezési űrlap