Együtt minden könnyebb, így az úszástanulás is! A csoportos forma segít feloldani a gátlásokat, így jobban megy a tanulás. Fontosnak tartjuk azonban, hogy minden tanulóra kellő figyelmet tudjunk fordítani, ezért a csoportok létszáma 5-10 fő között alakul. Rendkívül hatékony a tanulási folyamat, mivel a kis csoportlétszámnak köszönhetően tudunk igazodni az egyéni igényekhez.

Mikor van szükség felzárkóztató úszásoktatásra:

A magán úszás ideje alatt az Ön időbeosztásához igazítva saját igényének megfelelően működik az oktatás. Nincsenek zavaró körülmények, nem nézi Önt senki, kizárólag az oktató, aki arra törekszik, hogy minél előbb és jobban megtanítsa úszni.

Egyéni úszásoktatást igénybe lehet venni a következő felállásban:
  • egyedül
  • testvérrel, férjjel, baráttal stb.
  • szülő + két gyermek vagy szülő + egy gyermek

Abban az esetben, ha Ön rendelkezik otthon saját medencével, akkor igény esetén házhoz megyünk.

Egyéni oktatás keretében a tanulási folyamat olyannyira meggyorsulhat, hogy akár hamarabb, mint 10 óra alatt megtanulhat úszni. Olvassa el ügyfeleink véleményét ide kattintva! Ugye hihetetlennek tűnik? De igaz! Próbálja ki ÖN is!

Nekünk fontos ügyfeleink bizalma, akik mind egytől egyig meg vannak elégedve a tanulási folyamattal és annak gyorsaságával. Ha Önnek is fontos az, hogy pénzét, idejét ne fecsérelje el, jelentkezzen minél előbb oktatásra.

Jelentkezzen tanfolyamra most!